Пошуковий запит: (<.>A=Цигура В$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
|
1. |
Цигура В.В. Фактори, які впливають на якість м'яса [Електронний ресурс] / В.В. Цигура // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2014. - Вип. 2(2). - С. 217-222. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2014_2(2)__51
|
2. |
Цигура В. В. Сільські території як об’єкт суспільно-географічного дослідження [Електронний ресурс] / В. В. Цигура // Географія та туризм. - 2012. - Вип. 20. - С. 262-269 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/gt_2012_20_38
|
3. |
Віннікова Л. Г. Вплив спрямованого годування на амінокислотний склад м’яса [Електронний ресурс] / Л. Г. Віннікова, В. В. Цигура // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2017. - Т. 19, № 75. - С. 102-105. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2017_19_75_22
|
4. |
Назаренко Ю. В. Вплив вівсяного борошна на технологічні властивості йогурту [Електронний ресурс] / Ю. В. Назаренко, Л. М. Кітченко, С. О. Окуневська, В. В. Цигура // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2017. - Т. 19, № 75. - С. 120-123. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2017_19_75_26
|
5. |
Цигура В. В. Продовження термінів зберігання м’яса шляхом підвищення стресостійкості свиней [Електронний ресурс] / В. В. Цигура, Л. Г. Віннікова // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2017. - Т. 19, № 80. - С. 115-118. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2017_19_80_26
|
6. |
Назаренко Ю. В. Способи подовження термінів зберігання йогурту [Електронний ресурс] / Ю. В. Назаренко, Л. М. Кітченко, С. О. Окуневська, В. В. Цигура // Техніка, енергетика, транспорт АПК. - 2017. - № 2. - С. 56-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tetapk_2017_2_12
|
7. |
Віннікова Л. Г. Вплив спрямованих раціонів годівлі на регулювання якісних показників свинини [Електронний ресурс] / Л. Г. Віннікова, В. В. Цигура // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 1. - С. 296-302. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_1_26
|
8. |
Болгова Н. В. Залежність процесу виробництва сичужних напівтвердих сирів від якісних показників молока-сировини [Електронний ресурс] / Н. В. Болгова, С. О. Губа, Ю. І. Скляренко, В. В. Цигура, М. М. Марченко // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2019. - Т. 21, № 92. - С. 42-46. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2019_21_92_10
|