Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Цигура В$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
1.

Цигура В.В. 
Фактори, які впливають на якість м'яса [Електронний ресурс] / В.В. Цигура // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2014. - Вип. 2(2). - С. 217-222. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2014_2(2)__51
Попередній перегляд:   Завантажити - 587.601 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Цигура В. В. 
Сільські території як об’єкт суспільно-географічного дослідження [Електронний ресурс] / В. В. Цигура // Географія та туризм. - 2012. - Вип. 20. - С. 262-269 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/gt_2012_20_38
Попередній перегляд:   Завантажити - 205.849 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Віннікова Л. Г. 
Вплив спрямованого годування на амінокислотний склад м’яса [Електронний ресурс] / Л. Г. Віннікова, В. В. Цигура // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2017. - Т. 19, № 75. - С. 102-105. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2017_19_75_22
Попередній перегляд:   Завантажити - 261.432 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Назаренко Ю. В. 
Вплив вівсяного борошна на технологічні властивості йогурту [Електронний ресурс] / Ю. В. Назаренко, Л. М. Кітченко, С. О. Окуневська, В. В. Цигура // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2017. - Т. 19, № 75. - С. 120-123. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2017_19_75_26
Попередній перегляд:   Завантажити - 297.736 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Цигура В. В. 
Продовження термінів зберігання м’яса шляхом підвищення стресостійкості свиней [Електронний ресурс] / В. В. Цигура, Л. Г. Віннікова // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2017. - Т. 19, № 80. - С. 115-118. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2017_19_80_26
Попередній перегляд:   Завантажити - 262.852 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Назаренко Ю. В. 
Способи подовження термінів зберігання йогурту [Електронний ресурс] / Ю. В. Назаренко, Л. М. Кітченко, С. О. Окуневська, В. В. Цигура // Техніка, енергетика, транспорт АПК. - 2017. - № 2. - С. 56-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tetapk_2017_2_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 337.233 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Віннікова Л. Г. 
Вплив спрямованих раціонів годівлі на регулювання якісних показників свинини [Електронний ресурс] / Л. Г. Віннікова, В. В. Цигура // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 1. - С. 296-302. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_1_26
Попередній перегляд:   Завантажити - 344.118 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Болгова Н. В. 
Залежність процесу виробництва сичужних напівтвердих сирів від якісних показників молока-сировини [Електронний ресурс] / Н. В. Болгова, С. О. Губа, Ю. І. Скляренко, В. В. Цигура, М. М. Марченко // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2019. - Т. 21, № 92. - С. 42-46. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2019_21_92_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 782.605 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського